Ik denk dat vrijwel iedereen wel smacht naar een pizza op z’n tijd. Alleen zijn pizza’s natuurlijk niet de gezondste optie om elke week te eten. Hoe kan je toch een pizza eten, maar wel healthy blijven? Gewoon een wrap, het liefst volkoren, als bodem gebruiken. Tadaa! Een wrap pizza!

Ingrediënten voor 2 personen

  • maximaal 4 volkoren of meergranen wraps
  • 250 gram gerookte kipfilet
  • 6 tomaten
  • 2 courgette
  • 2 ui
  • 1 blik artisjokharten
  • 2 of 3 tenen knoflook
  • 2 eetlepel oregano
  • 2 eetlepel (verse) basilicum

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden C.
  2. Ontvel en pureer de tomaten & pers hier de knoflook in uit.
  3. Snijd de uien in ringen en courgette in plakjes.
  4. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes.
  5. Smeer de wraps in met het tomatensausje.
  6. Beleg de wraps met uienringen, artisjokharten, courgette en reepjes gerookte kipfilet.
  7. Strooi hier overheen nog wat Zwitserse strooikaas.
  8. Bak de wraps ongeveer zo’n 20 minuten in de oven tot de wraps knapperig aanvoelen.
  9. Haal de “pizza’s” uit de oven en strooi hier een beetje oregano en basilicum overheen.
  10. Ready to eat?

 

Enjoy dit heerlijke NewFysic recept! Laat je weten hoe het was?

let’s get social
Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin