Op zoek naar een lekkere hap voor bij de borrel op feestdagen? Zoek niet verder! Met deze baguette met prosciutto en salie maak je indruk op je gasten.

Ingrediënten

– 1 zuurdesem baguette
– 50 gram ongezouten boter, een beetje gesmolten
– 12 plakken prosciutto
– 12 of meer blaadjes salie
– 3 tenen knoflook, geperst
– zeezout en peper

borrel brood

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Snijd de baguette in, ongeveer om de 2cm.
Meng de boter, knoflook, zout en peper in een kom.
Spreid de boter uit in elke snee van de baguette.
Voeg vervolgens de prosciutto en salie toe in de sneeën.
Plaats de baguette op een ovenrooster met wat extra salie.
Na ongeveer 10 minuten is de baguette mooi goud en de salie knapperig.

Dit is een recept van Donna Hay.

let’s get social
Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin