Een van mijn grootste helden uit de kookwereld is toch wel Matt Preston. Deze man is elke keer als hij in het openbaar treedt, een opvallende verschijning. Dit komt door zijn overweldigende overhemden en zijn befaamde, vaak matching sjaaltjes. Matt is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar ook een heuse food journalist en restaurant criticus. Alleen maar lof en aanzien heb ik voor deze man. Wat een gave vent!

Toen Matt Preston in mijn leven verscheen, ging mijn foodie hartje sneller kloppen. Ik dacht eraan om een culinaire carrière te beginnen. Nou kan ik aardig koken, maar aan het Masterchef niveau kan ik voor geen goud tippen. Zoals de meeste foodies wel weten, is Matt dus ook culinair journalist. Dit deel van zijn werk leek me wat aantrekkelijker dan het falen boven de pannen op tv.

Maar om dit onderdeel van mijn bucketlist te kunnen realiseren, is het haast essentieel om een keertje om de tafel te zitten met Matt. Hem het hemd van het lijf te vragen onder het genot van een waanzinnig diner. Het liefst ook nog aan de andere kant van de wereld, misschien zelfs in zijn restaurant? Wat een wilde hersenspinsels! Het lijkt ook een gevalletjes “reaching for the stars”, maar wie weet…. een meisje mag dromen, toch?