Eentje in de categorie NIEUW: Côte Wispe. Een parel op de Weesperzijde! Tapas de Arroyo is niet meer! Zij maken plaats voor deze nieuwe hotspot van twee leuke, ambitieuze vrouwen die beiden ruime ervaring hebben in de horeca. Nu komt hun droom uit: een eigen bar!

Côte Wispe is een plek waar je de hele dag terecht kan (08.00 uur tot ‘s avonds 01.00 uur!) voor lekker eten en drinken. Ontbijt, lunch, borrel én diner; het kan allemaal! ‘s Morgens beginnen met een steengoede koffie, om vervolgens op het terras te blijven hangen met een lekkere lunch (die kleine, wisselende kaart onthou ik) en ineens is het borreltijd! Oeps! Een van de speciaalbieren dan? Of toch een lekker wijntje?

cote wispe 2

De belofte is: een plek waar je je thuis voelt en waar je graag terugkomt. Of we nou met z’n allen staan te juichen bij de voetbalwedstrijd die op groot scherm aan staat of lekkere deca doen op een van de oesterparty’s; wij zijn erbij!

Één ding is zeker; bij Côte Wispe ben je niet weg te slaan! Zeker niet als dat zonnetje doorkomt en het terrasweer begonnen is! (Bijna) elk moment van de dag zijn ze open en als ze niet open zijn, dan is het ook misschien beter voor je om een andere keer terug te komen 😉

cote wispe 1

Côte Wispe is mede mogelijk gemaakt door een crowdfunding en op hun campagnepagina kun je de plannen lezen die ze hebben zodra hun bar restaurant opengaat. Denk aan oester- en cocktailavonden, kookworkshops, feestjes tijdens belangrijke voetbalwedstrijden, live bandjes tijdens koude winteravonden, maar je kunt ook je eigen feestje bouwen in de aparte ruimte.

Deze hotspot op de Weesperzijde nummertje 85 wacht op jou!

let’s get social
Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin