Sinds ik een 40-urige werkweek draai, doe ik in het weekend het liefst helemaal niks. Uitslapen is overigens wel een must! Dan maak ik vaak met een oog open wat afspraken voor de dag. Een bezoekje aan de markt zit daar vaak ook tussen.

Dit weekend stond echter studeren op de planning. Als beloning had ik afgesproken met een vriendinnetje om daarna een borrel te gaan drinken bij De Uurwerker. Een hotspot in Groningen, die altijd tot de nok vol zit. We waren er redelijk op tijd en we konden nog snel een tafeltje vinden. Wat begon met de intentie van een of twee speciaal bier met wat heerlijkheden uit de frituur, eindigde in een hele leuke avond way past our bedtime.

Na de guilty pleasures uit de frituur, besloten we nog maar wat biertjes te bestellen. De Uurwerker werkt met het selfservice concept. Doordat je aan de bar bestelt en je drankjes (vaak) gelijk meeneemt, scheelt dit natuurlijk in de kosten.

Nu de zon weer met enig regelmaat achter de wolken tevoorschijn komt, is het terras ook geopend. Grote picknick tafels op het plein, koud witbiertje erbij, count me in! Wanneer zie ik jou op het terras?
let’s get social
Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin