Over Liselotte

Liselotte is sinds enkele jaren een echte foodie te noemen. foodieatworkZelf heeft ze een hekel aan dit woord, maar het is wel de fijnste stempel die op haar geplakt kan worden.

Na enkele andere ambities, zoals Astronaut, Kapster, Advocaat en Criminoloog, is ze toch een hele andere weg ingeslagen. Communicatie it was! Na wat worstelen wat ze eigenlijk wilde doen, kwam de minor Bedrijfsjournalistiek op haar pad. Vroeger had ze ook wel geschreven; kladjes, verhaaltjes, gedichtjes. Maar nooit had ze kunnen voorzien dat ze schrijven toch wel echt het leukste vond.

Waar eten en schrijven ooit samen zijn gekomen, is een raadsel. Toen ze jonger was at ze ongezond en vooral erg weinig. “Ik lust het niet!” was een vaak uitgesproken zin. Toen ze ging studeren is ze langzaam uitgegroeid tot een ware keukenprinses.

Toen haar droomstage in haar vizier kwam, heeft ze ook geen moment getwijfeld: Culinaire tekstschrijver op Bali! Wauw! Let’s Eat! Magazine zou haar de kneepjes van het vak leren en dat wel 4,5 maand lang op een tropisch eiland. Hier heeft ze zichzelf ontwikkeld tot een beginnend culinaire recensent en ze wist: dit is wat ik wil doen!

lion_noir

Eindelijk een helder doel voor ogen. Deze website is niet lang daarna ontstaan. De werkzaamheden op Bali hebben haar een voorproefje gegeven op iets wat ze in Nederland wilde doorvoeren. Na jarenlang bedenken wat ze wilde, is haar droom nu uitgekomen.

www.foodieadventures.nl

COOK, ENJOY & SPREAD THE NEWS!