Vandaag kies ik voor deze makkelijke, maar oh-zo-lekkere garnalen salade! Ideaal als je niet zoveel tijd hebt, maar toch iets lekkers en gezonds neer wilt zetten. Maar geen online eten wilt bestellen! Opmaak speelt daar natuurlijk ook een rol bij!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 bakje a 250 gram jumbo garnalen (of als je echt een garnalenliefhebber bent, neem dan zo’n zak met grote garnalen uit de diepvries!)
  • 1 pakje woknoodles van Conimex
  • 1 uitje
  • 1 komkommer
  • 100 gram ijsberg sla
  • Chilisaus
  • Optioneel: 200 gram tuinbonen (diepvries)

Bereiding:

Zet de waterkoker aan en zet een pannetje met water op voor de tuinbonen.

Begin hierna vast met het snijden van de komkommer en de ui. Doe dit in een schaal en meng het met de ijsbergsla.

Kook in het pannetje de tuinbonen volgens de verpakking en leeg de waterkoker in een ander pannetje en doe hier 2 ‘schijven’ noodles in. Dit hoef je niet op het vuur te zetten, gewoon laten weken.

Bak de garnalen in wat boter of olie en blus ze af met wat chilisaus. Ondertussen kan je het bord vast opmaken. Doe de bonen bij de salade erbij en leg deze mooi op de helft van het bord. Maak een mooi bergje van de noodles en leg de versgebakken garnalen hier bovenop.

Lijkt dit jou lekker en ga je het namaken? Deel dit dan op Instagram via #foodieadventures of via de Foodie Adventures Facebook!