Het was écht lang zoeken naar de perfecte nacho schaal in Utrecht, maar ik heb hem eindelijk gevonden!

De Biltstraat is steeds voller aan het worden met heerlijke eettentjes. Een van mijn favorieten is Chidoz. Naast Japans is de Mexicaanse keuken toch wel een guilty pleasure en dan specifiek: de nacho schaal! Daar kan je mij altijd blij mee maken (hallo calorieën!) en weet je wat het beste bij Chidoz is; je kan hem zélf samenstellen! Enige nadeel: je krijgt hier wel echt keuze stress van. Alles ziet er zo heerlijk uit, en zo fijn: er zit nergens koriander in (WIN WIN)!

Mijn keuze viel op de Macho Nacho met extra ananas. Half beef, half kip, bonen, pico de gallo, mais, lente ui, kaas (graag veel kaas), guacamole en tomaat. Wat vrij uniek is, is het vlees. Die is 20 uur (!) gegaard. Zó lekker! Dit máákt echt de nachoschaal! Ze bieden je er 6 sauzen bij aan: 2 niet spicy, 2 medium en 2 killer spicy! Mijn voorkeuren bij de Macho Nacho zijn de creamy chipotle mayo en de tasty tomato.

nacho schaal utrecht chidoz

Mijn andere favorieten zijn de Al Chidoz Burrito en de Quesadilla als side dish. De burrito is een wat kleinere burrito omdat er (als enige Legendary burrito) geen guacamole op zit. Hij is wel lekker, daar moet je wel van houden. Mocht je het niet pittig genoeg vinden, dan kan je je gerecht “upspicen” bij de hot sauce bar.

 

al chidoz burrito utrecht chidoz

De veggie quesadilla is echt een heerlijke side. Rijkelijk gevuld met kaas, pico de gallo & ui en de perfecte afsluiter om de laatste restjes saus uit de bakjes te lepelen.

Als extra’s kan je nog gaan voor de “we keep you hydratoz”-Frozen Margarita (echt een aanrader!) én ze hebben tegenwoordig heerlijke ijsjes van Los Pistoleros in de smaken: Banana Nutella, Mango, Mojito, Mint Chocolate en Strawberry Concentrated Milk! 

chidoz utrecht

Chidoz is een heerlijke modern Mexicaanse tent en is bedoelt als een fast casual concept. Het is een fijne plek, zo aan de Biltstraat, waar je binnen & buiten kan zitten. In principe heb je genoeg aan één burrito als avondmaaltijd, dan ben je al voor 8,50 klaar! 

ps. Buiten Utrecht heeft Chidoz ook een locatie in Eindhoven!

liselotte chidoz

let’s get social
Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin