Kiezen wat je gaat studeren was altijd erg moeilijk. Advocaat, kapster of bouwvakker… De Pizza Hut en Manchester Metropolitan University maken die keuze nu een stuk makkelijker. Je kunt nu namelijk pizza-kunde studeren! Wie wil dat nou niet?

De uitverkorenen die de studie gaan volgen kunnen hun immense liefde voor pizza combineren met hun studie. Volgens Manchester Evening News hebben Pizza Hut en Manchester Metropolitan University de handen ineen geslagen om de volgende generatie pizza-liefhebbers klaar te stomen.

Helaas bestaat de studie niet alleen maar uit de hele dag pizza eten. Studenten leren pizza’s en ander eten bereiden, maar ze krijgen ook bedrijfskunde en moeten ze verschillende financiële analyses maken. Ze zijn een deel van de tijd bezig op de universiteit. Het andere deel brengen ze door in de praktijk: in de Pizza Hut!

Volgens het restaurant worden de studenten niet alleen klaargestoomd voor het runnen van hun eigen bedrijf of het werken in een restaurant, maar krijgen ze vaardigheden voor het leven. De komende vijf jaar kunnen 1500 studenten de opleiding volgen. Een select gezelschap dus! Wie van jouw vrienden is geschikt voor deze studie?

via Metro Nieuws