Met dit warme weer is het vaak zoeken naar het laatste plekje op het terras of naar een spot in de airco. Dankzij Het Laatste Tafeltje kon ik afgelopen weekend nog terecht in fijn en koel restaurant, die toevallig nog een tafeltje vrij had die avond.

Het Laatste Tafeltje biedt dagelijks een aantal last minute aanbiedingen aan, waardoor jij diezelfde avond nog van je last minute aanbieding kan genieten. Wij hadden bijvoorbeeld een flinke korting op ons driegangenmenu! Hoe fijn is dat?! Dan houd je weer extra geld over voor dat lekkere glaasje wijn. Met de kortingen op de wijnarrangementen erbij is het helemaal win-win!

Wij kenden het restaurant niet, maar door de aanbieding wordt het – voor ons gierige hollanders – toch altijd net wat interessanter. Voor €39,50 boekten we een drie gangen diner voor 2 personen. Dit ging supermakkelijk: Klik op ‘Aanbieding afrekenen’, vul je naam in en hoe laat je wilt aanschuiven aan jouw tafeltje. In het volgende scherm betaal je en hup! Reservering staat. Tot vanavond!

Ondertussen zijn meer dan 800 restaurants aangesloten bij Het Laatste Tafeltje dus hoogstwaarschijnlijk ook in jouw omgeving! Wat ik heel erg fijn vind, is dat ze een app hebben! Maakt alles zo veel sneller én makkelijker! (Android en iOS) Check ook hun Facebook pagina voor de Laatste Tafeltjes bij jou in de buurt 😉

 

let’s get social
Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin