AH is goed bezig! Eerst die leuke #favotogo actie, toen een Allerhande Box en nu dit grote nieuws: Albert Heijn krijgt een eigen Foodfestival! Genaamd: Allerhande Kerstfestival en het allerleukste is dat in het Spoorwegmuseum in Utrecht zal plaatsvinden.

In de aanloop naar kerst (11, 12 en 13 december) zal het Spoorwegmuseum naar schatting met 40.000 bezoekers gevuld worden. Albert Heijn streeft naar een foodfestival die lijkt op dat van het succesvolle Rollende Keukens en diverse Food Truck Festivals. Met als doel; de moderne variant op de kerstmarkt te zijn. Met uiteraard eten in de hoofdrol!

In het Spoorwegmuseum kan je hapjes eten, biertjes drinken op het borrelplein, workshops volgen en natuurlijk genieten van diverse optredens. En dit de hele dag door! Prijzen zijn 10 euro voor volwassen en 5 euro voor de kids. Voor dit bedrag kan je proeven, workshops volgen en genieten van de 10.000 vierkante meter kerstinspiratie! Als je weggaat, krijg je zelfs nog een heerlijke goodiebag om mee naar huis te nemen!

En jij dacht dat je lekker kon uitbuiken tussen Sinterklaas en Kerst. No way josé! Wie zie ik op het Allerhande Kerstfestival in Utrecht?