Bio dranken zijn helemaal hip, dus consumeren wij het allemaal. Maak kennis met Sprankelend. Zij hebben sinds kort de heerlijke, alcoholvrije Elixia limonade aan haar assortiment toegevoegd. Zij reizen verschillende foodfestivals af met dit product. Ken jij het al?

Sprankelend verkoopt 5 verschillende smaken, waaronder de rosé blossom, orange blossom en nature blossom. Heerlijke bio limonade in een prachtige verpakking! De Elixia Bio is gemaakt van water uit het Jura gebergte en siroop van de agave plant (een natuurlijke suikervervanger) die ongeveer 25% minder calorieën heeft dan geraffineerde suiker met een lagere glycemische index en een lage energiewaarde. Ik ben fan!

elixia_3

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn niet de enige prachtige smaken, Sprankelend verkoopt ook Cola met vanille smaak uit Tahiti en Chocolate Sparkeling. De Elixia Cola is een delicate drank met mahonie-gekleurde bubbels en de smaak van Tahiti vanille, warm en kruidig, de revitaliserende citrus tonen en de zachte zoetheid van karamel. De Elixia chocolade is een  fles mineraalwater uit de Jura, met een verfijne chocolade smaak.

elixia_1elixia_2

 

Ben jij benieuwd geworden naar deze limonade? Sprankelend staat 4 tot 7 juni op Taste of Amsterdam met Elixia! Ga jij er naar toe?