Ja jongens, het is waar! Ik heb een slowcooker gekocht! Ik ben toegetreden tot de wereld van het plannen van je maaltijden. Niks voor mij, maar af en toe wel heeeel makkelijk. Het enige waar ik nog aan moet wennen is s’morgens om 9 uur boven gemarineerde ossenhaas of kipfilets te hangen!

Het is eigenlijk een multi-cooker en het testen van mijn nieuw apparaat begon met het maken van sushi rijst. Voor de mensen die mij goed kennen géén verrassing! Sushi rijst maken is absoluut tijdrovend, maar met deze alleskunner geen probleem en je hebt er geen omkijken naar. Ideaal!

De volgende stap was het uitzoeken wat we er allemaal in kunnen maken. Nu blijkt dat je ongeveer alles kan maken in een slowcooker (ook wel crockpot genoemd). Het begon met kip, kip en nog meer kip. Deze recepten zijn mijn favorieten: Chili con Chicken, Kip met honing-sesam en de balsamico pulled pork. Als jij nog tips hebt, please let me know, want je kan nooit genoeg recepten hebben!

Het allergrootste voordeel van de slowcooker vind ik dat je er niet op hoeft te letten, gewoon kan gaan werken en dan thuiskomen in een heerlijk ruikend huis en meteen aan tafel kunt. Gemakkelijk lekker eten dus! Blijf Foodie Adventures volgen voor meer heerlijke slow cooker recepten!

let’s get social
Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin